HelloFresh

Bij HelloFresh wordt er gestreeft om jouw maaltijd zo duurzaam mogelijk op jouw bord te krijgen. Daarom zijn de HelloFresh Boxen gemaakt van een mix van gerecycled karton en karton afkomstig van duurzaam beheerde bossen met het FSC-label. HelloFresh bezorgt overal in Nederland (ook op de Waddeneilanden!) elke week een gevarieerde box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij jou thuis.

HelloFresh Boxen

HelloFresh biedt een aantal verschillende gezonde boxen aan. Wekelijks een box vol verse ingrediënten en gezonde recepten bij je thuis laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit de Originalbox, Veggiebox en de Familybox. Deze boxen worden wekelijks gratis bij jou thuisbezorgd. Ben je nog niet zeker of je wekelijks een gezonde box van HelloFresh wil ontvangen? Kies dan voor eenmalige Proefbox! Originalbox In de Originalbox zitten seizoensproducten, verse vis, vlees en graanproducten. Van lekkere klassiekers tot verrassende wereldgerechten. De Originalbox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3, 4 of 5 gevarieerde maaltijden. Tevens kun je het aantal personen aangeven. De box bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt worden gratis thuisbezorgd. Veggiebox In de Veggiebox is gevuld met heerlijke seizoensproducten, graanproducten en diervrije eiwitten. Deze creatieve recepten blijven vegetariërs altijd verrassen. De Veggiebox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 4 gevarieerde maaltijden zonder vlees en vis. De Veggiebox bevat wel zuivelproducten zoals eieren, kaas en yoghurt. De eenvoudige recepten en alle bijbehorende ingrediënten worden gratis thuisbezorgd. Familybox In de Familybox vind je natuurlijke ingrediënten en klassieke recepten met een twist. De recepten zijn erg gemakkelijk te volgen en de hele familie zal genieten van deze heerlijke maaltijden. De Familybox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden en voor 3 gevarieerde maaltijden. Het hele gezin kan genieten van de maaltijden. Jonge kinderen vanaf 2 jaar kunnen tevens mee genieten van de heerlijke recepten. De box wordt wekelijks helemaal gratis bij jou bezorgd en bevat toegankelijke recepten voor zowel vlees- en vis-, als vegetarische gerechten en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt.


Hoe werkt HelloFresh

HelloFresh biedt een flexibele lidmaatschap aan. Elke week zorgt HelloFresh voor gezonde en lekkere recepten die een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon garanderen. Je ontvangt de beste ingrediënten voor het bereiden van jouw maaltijden. De ingrediënten in de HelloFresh Box zijn van hoge kwaliteit en altijd vers. Door de goede relatie met leveranciers weet HelloFresh precies waar alle producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd. HelloFresh bezorgt gratis bij jou thuis, van zaterdag t/m woensdag. Na het ontvangen van de gezonde box zet je binnen slechts 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel! Met een box van HelloFresh kook je gemakkelijk, snel en lekker. Geen ongezond eten meer, want met de recepten van HelloFresh bereid je nu alleen nog maar gezonde, zelfgemaakte maaltijden met verse en verrassende ingrediënten van dichtbij en uit het seizoen. HelloFresh denkt aan het milieu! De HelloFresh box is recyclebaar. Je kunt de box weer meegeven aan de bezorger wanneer je een nieuwe box wilt ontvangen. HelloFresh heeft alle ingrediënten al geportioneerd. Op deze manier hoef je niets weg te gooien en wordt voedselverspilling voorkomen.


HelloFresh Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over HelloFresh.

Bezoek HelloFresh

Schrijf een review